Verhalen_NL

Werken in een leeg kantoor.

Wegens de corona crisis die ons land in zijn grip heeft, heeft Liander besloten om zijn werknemers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Geweldig idee om te helpen met de vermindering van verspreiding. Alleen helaas kan ik zelf niet thuis werken wegens problemen met mijn laptop en thuis verbinding. Dit is over het algemeen niet vervelend en veranderd weinig aan mijn werkdag gewoontes.

Maar hierdoor zit ik in een leeg kantoor, zo goed als leeg.  En naast de vele voordelen; kunnen werken zonder onderbrekingen, kunnen werken met meer schermen, het altijd hebben van een plek. Merk ik ook dat ik de gezelschap om mij heen wel mis en dat het kantoor wel erg stil is. Er was laatst zelfs een dag dat ik een slechte werkdag had en dankzij die frustratie van de dag heb ik staan vloeken naar een kraai die buiten aan het spelen was met een leeg blikje. Het geklik van het blikje op de straat kwam echt onder mijn huid terecht en het gekke is normaal gesproken hoor ik niet eens als er buiten wat gaande is.

Om een lang verhaal kort te houden ik mis het gezelschap om mij heen. Dus ik hoop dat de corona crisis snel voorbij zal zijn al is het alleen om niet meer alleen in kantoor te zijn.