Verhalen_NL

Barbecuen in de regen – man

Afgelopen zaterdag hadden mijn vrouw en ik wat vrienden uitgenodigd voor een spelletjes dag en gezellig eten. Ik had, dankzij de zon de ochtend, het mooie idee om er een barbecue van te maken. En de ochtend was inderdaad mooi, helaas helaas, hield dit natuurlijk niet stand.

Dus tegen de tijd de vrienden er waren en wij Dead of Winter gingen spelen begon het weer slechter en slechter te worden. Maar ik liet mezelf niet kennen, vooral niet na dat ik vol trots tegen mijn vrouw had gezegd dat het goed ging komen en dat ik het wel zou fiksen.

Dus ik heb heel wat heen en weer gerend door de regen om het vlees toch klaar te maken op de barbecue, in de regen. en natuurlijk heb ik daardoor het vlees een klein beetje te lang laten liggen onder een dichte klep en daarmee één zijde wat verkoold, haha.

Gelukkig was het meeste vlees nog steeds lekker en de gezelligheid werd er niet minder van. Dus na een gezellige middag en avond ben ik heerlijk naar bed gegaan met een mooi nieuw verhaal dat ik nu graag met je deel.