Verhalen_NL

Barbecuen in de regen

Afgelopen zaterdag hadden wij, mijn man en ik, wat vrienden op visite. Zij kwamen om gezellig een spelletje te doen en dan te eten met ons. Dus we begonnen al in de middag met een spelletje, dead of winter.

Mijn man had in de ochtend het briljante idee om te gaan barbecuen, want de zon scheen en werd toch wel een mooie dag zei hij. ik vond het wel best want ik vind vlees van de barbecue lekker en ik was niet degene die buiten moet staan om het klaar te maken. Dit zei ik ook zeker nog een keer tegen hem; “Jij gaat dan koken en ik blijf binnen met Tien”.

Maar mijn man is koppig en altijd hoopvol dus dat vond hij niet erg. Tot natuurlijk het moment daar was en ja zeker het begon te regenen, dus zo heeft hij twee uur lang heen en weer gerend door de regen om ons eten klaar te maken terwijl ik gezellig met onze vrienden en dochter lekker warm binnen zat.

We hebben dus ook zeker gelachen terwijl hij druk bezig was met koken. Gelukkig was het eten niet verkeerd, misschien een klein beetje aangebakken haha.